Trådning & Färg

Trådning 

 

När man trådar tvinnar man en tråd och drar den över huden så att alla strån följer med från roten, även små tunna fjun som annars kan vara svårt att plocka bort. De tar även bort döda hudceller vilket gör att de blir en peelande effekt. De lämnar huden babylen och fritt från hår och fjun. Detta är ett av de mest skonsamma hårborttagningsmetoder. Trådning stör varken inte stråets växtriktning eller skadar roten. När du kommer på din bokade tid kom utan smink på de områden som ska trådas.

Hos oss kan du boka trådning av hela ansikten, haka & överläpp , kinder eller bryn. Du kan även välja till brynfärg i behandlingen. 

 

 

Det är viktigt att du är noga med din hudvård efter behandlingen då den peelande effekten öppnar huden så att den är lättare mottaglig mot orenheter. Därför är det bra att undvika intensiv träning och att du har rena händer om du rör dig i ansiktet. Ett tips är att även ändra örngott på kudden samma dag. 

Browhenna

 

Browhenna är framtidens brynfärgning!
Med 100% naturliga ingredienser färgar vi dina bryn, samtidigt som det tillförs närig, glans och stärker dina strån vilket ger ett fylligare resultat. Denna färg fäster även på huden och ger dig känslan av ifyllda bryn som varar upp till 14 dagar! Men färgen på dina strån håller upp till 6veckor! 

 

Vi arbetar med Elleebana's Brow Henna som även är vegansk och ej testas på djur.

Färgning av fransar & bryn 

 

Vid färgning av fransar & bryn ingår plockning av brynen med pincett där vi "städar upp" brynen från små strån som kan störa din brynform. Vi kompletterar detta med färg för att framhäva dina bryn och ögon. Innan varje behandling går vi alltid tillsammans med dig igenom dina önskemål och frågor för att vi sedan ska kunna uppnå dina förväntningar.