Amanda utför microblading hos oss. Hon har utbildat sig inom ett av de världsledande märkerna Phibrows och kan därmed stolt titalera sig som Phibrowsartist.

 

Microblading är en kosmetisk pigmentering och är en semi-permanent tatuering. Även kallad handmetoden eller 3D-bryn. Här använder vi oss utav stråtkenik för ett naturtroget utseende. Det ser fantastikt naturligt ut då microbladingens strån blandar ihop sig med dina egna brynstrån. Detta ersätter alltså INTE en sminkning. Microblading är till för att tillsätta strån där det saknas i samma färg som de befintliga strån.  

 

På plats innan din behandling går vi alltid igenom ett kundkort för att säkerhetställa att du kan genomföra behandlingen. Sedan måttar vi ut brynen efter just ditt ansikte för att det ska se så harmoniskt ut som möjligt. 

 

Om du är osäker på om microblading skulle passa just dig är du välkommen att kontakta oss på salongen så bokar vi in en konsultation kostnadsfritt. Då går vi igenom kundkort, måttar ut form och går igenom för & eftervård. 

Något att tänka på när du gjort en microblading är att det slutgiltiga resultatet ser du inte förrän 4 veckor efter din behandling. Det tar sin tid för huden att läka. Första dagarna/veckan kan brynen kännas mörka och boxiga för sedan in i andra veckan kännas som att dom helt försvunnit. Detta är normal då den nya läkta huden inte är transparant till en början. Sedan kommer microbladingen komma fram sakta men säkert under de kommande veckorna. Därför är det viktigt att ha tålamod! 

Före Microblading 

Efter Microblading