Fransförlängning

 

Hos oss jobbar det endast certiferade och duktiga fransstylister som älskar deras arbete. Vi arbetar och är även utbildade inom Look by Linn Sverige. 

 

Vi arbetar med både singel, volymfransar och även megavolym.
Singelfransar passar dig som vill ha en naturligare förlängning då det ger en mer maskaraeffekt. Här sätter man en konstfrans per naturlig frans. 

 

Volymfransar ger en mer dramatisk look då vi sätter fler konstfransar per naturlig frans. Men med volymfransar kan man anpassa förlängningens fyllighet beroende på vad du som kund önskar.

Megavolym är för dig som vill ha en väldigt dramatisk look. Men detta passar inte alla, för att kunna få ett så dramatisk resultat som möjligt behöver du ha starka & friska fransar i dig själv. 

 

Innan din behandling kollar vi alltid igenom dina fransar för att sedan bedömma tillsammans med dig vilka längder, kurvor och designs som passar just dig och dina önskemål. Vi går igenom sköteselråd på plats och vid en nysättning ger vi alltid med ett fransshampoo. Hållbarheten på en fransförlänging beror i 9/10 fall på efterskötseln. Slarvar man kommer fransarna inte hålla lika länge som på ett par rena fransar. Därför är rengöring extremt viktigt.